Grounded Coffee- Rotterdam

Bij de producent Expocaccer, weten boeren dat als ze eenmaal hun koffie hebben gebracht, ze regelmatig feedback zullen krijgen over de kwaliteit. Een directe en goede relatie met boeren is van fundamenteel belang om waarde toe te voegen aan de koffie en om het vertrouwen en transparantie op te bouwen. Dankzij een hoge standaard zijn ze in staat om de kwaliteit, transparantie en traceerbaarheid van koffie in de hele toeleveringsketen te garanderen. Bij het opbouwen van haar bedrijf promoot Expocaccer de zorg voor het milieu onder haar leden. Dit omvat duurzame praktijken om mens en planeet te respecteren. 

Verwacht een koffie met smaken van melkchocolade en marsepein.

Producent: Expocaccer

Regio: Cerrado, Brazilië

Variëteit: Yellow catuai

Hoogte: 900-1100 boven zeeniveau